Autor Tema: GEARSKIN BY GEAR UP SHOP  (Posjeta: 159 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline GearUp Shop

  • Moderator
  • Skupnik
  • *
  • Postova: 50
  • Karma: +0/-0
  • https://gearupshop.eu/
GEARSKIN BY GEAR UP SHOP
« : 27. Svi 2019. 16:46:00 »
GEARSKIN


Danas smo odlučili pobliže vam predstavit Gearskin.

Iako Gearskin postoji nešto više od 5 godina, još uvijek nije dovoljno zastupljen na našem tržištu koliko bi zapravo trebao biti.

Jedan razlog tome je da je naše tržište specifično i nije uvijek otvoreno za nove proizvode a drugi je da nije u potpunosti shvaćena širina primjene ovog proizvoda.

Pa krenimo onda redom.

Što je to zapravo Gearskin?

Gearskin je samoljepljiva, višekratna i multi upotrebljiva tkanina sa svojstvima koja odbijaju vodu, prljavštinu, masnoće, kiselinu, također odbija i IR zrake. Izrađena  je prema vojnim standardima a upotrebljiva je u svakodnevnom životu. Prijanjanja na sve vrste površina i lako se s njih uklanja bez ostavljanja tragova ljepila. Ljepilo koje se nalazi u Gearskinu ima svojstvo dozrijevanja, stoga što je duže Gearskin na nekoj podlozi to će ga biti teže ukloniti s nje, ali ne i ne moguće.
Lako se oblikuje i izrezuje prema potrebi odnosno podlozi na koju će se aplicirati.

Proizvod je u potpunosti siguran za okoliš i ljudsko zdravlje a to potvrđuje i Oeko-Tex 100 Class II certifikat

Gearskin ima široku primjenu te je zbog svojih svojstava osim u vojnoj i policijskoj primjeni za dodavanje kamuflaže opremi, našao je svoju primjenu i u službama poput Gorske službe spašavanja ali i u medicinskoj službi. Također primjena mu je široka i u svakodnevnoj upotrebi na predmetima koje želimo oživjeti ili im dodati neku novu estetsku notu u svom personaliziranom „štihu“. Pokazao se odličan i za popravak odjeće ili prikrivanje oštećenja na opremi i predmetima koje koristimo.

Gearskin je svakako proizvod kojeg bi svaki profesionalac ili outdoor avanturista trebao uzet u obzir jer prije ili kasnije ćete uvidjeti da je njegova primjena i više nego „šarolika“.

Da ne bi sve ostalo na riječima predstavljamo vam galeriju primjene Gearskina sa stranice proizvođača ali i nešto naših predmeta i primjena gdje smo uključili ovaj fenomenalan proizvod.

Također detaljnije o ovom proizvodu možete pronaći i na stranici proizvođača: www.gearskin.eu a od danas Gearskin potražite i u GearUp shopu po još povoljnijoj cijeni.

https://gearupshop.eu/kategorija/gearskin/
Posjetite nas u GearUp trgovini, Miklinovec 26/A u Koprivnici svaki radni dan od 10h - 18h ili na našoj web-shop stranici -

https://gearupshop.eu/

FACEBOOK STRANICA:

https://www.facebook.com/gearupshop.eu/

INSTAGRAM:

https://www.instagram.com/gearupshop.eu/

EMAIL:

info@gearupshop.eu

Mobitel: +385916029342

Telefon: +38548480216