Hrvatski Airsoft Savez

Nema Novih Postova Raspored susreta

Rasporedi susreta za kalendarsku godinu

8 Odgovora
2 Tema

Zadnji post od Ask Alfa
u Odg: RASPORED SUSRETA ZA...
u 07. Vel 2020. 20:26:23

Registrirani oglašivači

Nema Novih Postova Alpha Army Shop

Alpha Army Shop – Airsoft , sad već poznato ime u svijetu Airsoft okruženju. Naša misija je ponuditi našim kupcima sve što im je potrebno za airsoft po najboljoj cijeni i kvaliteti. Alpha Army Shop – Airsoft ne prodaje samo replike i pribor za igru, to je prije svega strast koja nas ujedinjuje i omogućava nam poboljšati kvalitetu naših usluga. Pratimo novitete i potrebe kupaca te u suradnji i sugestijama igraća pokušavamo biti što kvalitetni i pristupačniji, kako bi proširili naš asortiman i pružili što bolju ponudu našim kupcima. Naši zaposlenici su pravi Airsoft entuzijasti, oružari s dugogodišnjim iskustvom, bivši vojnici, policajci, i ljubitelji vojne tehnologije. Profesionalno će vam pomoći kad želite odabrati svoju opremu te sa svojim znanjem i iskustvom odabrati za vas najbolju opciju. Alpha Army Tim bira replike koje će zadovoljiti sve igraće Airsofta po cijeni i kvaliteti, te ista tako pazimo da sigurnosna oprema uvijek bude što kvalitetnija i od provjerenih proizvođača (sigurnost na prvom mjestu) . Sve „nove" replike prolaze potpunu i detaljnu provjeru prije nego što se pošalju našim kupcima. Veselimo se susretu u našem dućanu Alpha Army Tim

Moderator: Alpha Army Shop

8 Odgovora
5 Tema

Zadnji post od Alpha Army Shop
u Odg: AKCIJA
u 27. Svi 2020. 13:06:46

Nema Novih Postova GearUp Shop

GearUp trgovina dio je trgovačkog društva LineUp d.o.o., koje je nastalo na dugogodišnjem vojnom, airsoft i outdoor iskustvu vlasnika koji kroz trgovinu, uvoz i potencijalnu proizvodnju želi proširiti ponudu u navedenim segmentima na hrvatskom, regionalnom i europskom tržištu. Želja nam je da kroz kvalitetno partnerstvo plasiramo proizvode iz naše domene na hrvatsko i europsko tržište.

Moderator: GearUp Shop

51 Odgovora
51 Tema

Zadnji post od GearUp Shop
u ZIMSKA AKCIJA U GEAR UP ...
u 11. Stu 2019. 11:13:42

Nema Novih Postova Hunter & KŽ

Poduzeće Hunter & KŽ osnovano je 1991 g. Aktivno je počelo s poslovanjem 1996 g. kao prvo poduzeće za prodaju zračnog, signalnog i startnog oružja putem prezentacijske i kataloške prodaje. U sklopu tvrtke nalazi se poslovno - izložbeni prostor na adresi Nikole Tomašića 4, Zagreb. Uz prodaju zračnog, vatrenog i tetivnog oružja Hunter & KŽ nudi i servis istog oružja.

Moderator: HunterKŽ

1 Odgovora
1 Tema

Zadnji post od thejuraj01
u Web-shop
u 18. Svi 2020. 07:50:56

  • Nema Novih Postova
  • Rubrika Preusmjerenja

Airsoft Hrvatska Forum - Info Centar

Statistika Foruma Statistika Foruma

13.532 Postova u 728 Tema od 515 Članova. Najnoviji Član: WooddieBone
Najnoviji Post: "Odg: AKCIJA" ( 27. Svi 2020. 13:06:46 )
Najnoviji Postovi

Korisnika online Korisnika online

13 Gostiju, 0 Korisnika

Najviše Online Danas: 18. Najviše Online Ikada: 395 (05. Stu 2019. 19:46:22)