Zenica Airsoft Master 2017. – sudjelovala naša Zrinka (HASS)

Zenica Airsoft Master 2017 je uspješno završen i to bez ijednog incidenta. Vrijeme nas je poslužilo, teren je bio dobar i igrači su bili jaki i kvalitetni. Na Masteru je bilo 113 airsoftera iz 18 klubova (uključujući i naš klub) iz cijele BiH i naša draga Zrinka iz Zagreba. Prateći reakcije airsoftera, kako uživo na terenu tako i na fcb, kao i poruke koje nam stižu non stop, svi su bili veoma zadovoljni što nam je posebno drago, jer smo uložili svoj maksimum, krv i znoj lili da sve bude kako treba. Vaši komentari su nam napunili srca i dali potvrdu našem radu. Sama činjenica da je ove godine bilo mnogo više airsoftera nego prošle, govori nam da dobro obavljamo svoj posao. Također smo ponosni na to što Savez staje na noge, što se primjenjuju pravila i što koračamo naprijed.
Posebno zadovoljstvo nam je bilo ugostiti građane i razne klubove koji su došli da se upoznaju s airsoftom, kao i ekipu iz Doma za nezbrinutu djecu kojoj je taj dolazak bio posebno zanimljiv.
Veliko hvala prijateljima kluba i sponzorima kao što su BATON ZENICA, BRUTTO, OSMIJEH D.O.O., LABIRINT D.O.O, PRINTSHOP ŽEPČE, SULTAN COLA , PEKARA MIDO, PEKARA EKMEK, VATROGASNOJ EKIPI koja se pobrinula da zbog pirotehnike budemo ipak svi sigurni. Veliko hvala našim vjernim medijima kao što su Zenicablog, klix.ba, Naša riječ i rtv Zenica jer vjerno prate svaki naš korak i izvještavaju o nama, te nam tako pomažu u našem radu i našem usavršavanju.
Također hvala svima koji nas nisu htjeli podržati ovaj put kao što su Grad Zenica, Crveni Križ Zenica itd.