Zaštita osobnih podataka

Slanjem svojih osobnih podataka na email adresu osobne@airsoft-hrvatska.com ili ostale službene emailove vodstva Hrvatskog airsoft saveza (u daljnjem tekstu HASS-a), potpisom ugovora o oglašavanju ili neposrednim kontaktom, član foruma ili predstavnik trgovačkog društva (u daljnjem tekstu klijent) je suglasan da HASS-u dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje osobne i podatke trgovačkog društva koje predstavlja ili zastupa. Klijent dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara s HASS-om te kao dokaz punoljetnosti za potpuni uvid u prodaju i kupnju airsoft replika.

HASS se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka klijenata (verificiranih članova foruma), na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira članove o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje članovima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni sa baze podataka koje se koriste za verificiranje klijenta. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo vodstvu HASS-a te tajniku Nikoli Pervanu, kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla (aktivaciju skrivenog dijela oglasnika, ugovore o oglašavanju). Svi članovi uprave HASS-a, poslovni partneri tj. klijenti, odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Skupljanje i obrada osobnih podataka NE uključuje prosljeđivanje osobnih podataka klijenta trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Klijent je suglasan da HASS, u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva jednu godinu nakon isteka potpisanog ugovora o oglašavanju / brisanja korisničkog računa.

Osobni podatci verificiranih članova čuvaju se u Središnjem registru evidencija zbirki osobnih podataka (Agencije za zaštitu osobnih podataka) sukladno odredbama članka 16. Zakona o zaštiti osobnih podataka i Uredbi o načinu vođenja i obrascu evidencije o zbirkama osobnih podataka (NN 105/2004).

Napomena: Verificirani član foruma je svaki član koji je dostavom svojih osobnih podataka potvrdio svoju punoljetnost te ima uvid u oglasnik za kupnju i prodaju replika te ostale airsoft opreme.

Za posjetitelje internet stranica www.hass.hr i www.airsoft-hrvatska.com: Na našim web stranicama u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics. Google Analytics omogućava uvid u posjećenost iz izvora kao što su pay-per-click mreže, e-mail marketing, display oglašavanje, web tražilice, te Tapatalk plugin koji omogućava korisnicima mobilnih uređaja čitanje foruma sa posebno prilagođene mobilne aplikacije.