Poštovani korisnici portala HASS-a,[mantra-pullquote align=”right” textalign=”center” width=”33%”] Zatražite uslugu objavljivanja sadržaja, prikazivanja vašeg tima ili kluba na karti klubova ili druga pitanja na email adresu helpdesk@airsoft-hrvatska.com[/mantra-pullquote]

Ovim putem izvještavamo Vas da od danas možete slati svoje upite u vezi sa internet stranicom na email adresu helpdesk@airsoft-hrvatska.com gdje možete zatražiti usluge od uredništva stranice, u vidu objavljivanja nekakvih zahtjeva ili obavijesti, prikazivanja vašeg tima ili kluba na karti klubova ili druga pitanja.

Naš tim potrudit će se u što je moguće kraćem roku odgovoriti na vaš zahtjev pod uvjetom da je vaš zahtjev u granicama naših mogućnosti, znanja i dostupnosti resursa.

Istom prilikom Vas obavještavamo da će ovih dana biti objavljena pregledna “all-in-one” katalogizacija pravila airsofta sukladno pravilniku HASS_a sa svim pripadajućim updateovima, te da će se objaviti i lista urednika, koji će i ponaosob imati svoje sekcije o kojima se brinu, te će imati i objavljene kontakt email adrese ili eventualne druge oblike kontakata.

Također napominjemo, da ovaj mail ne služi za iznošenje prijedloga HASS-u u vezi sa izmjenama bilo čega, već isključivo kao kontakt mjesto po pitanju tehničkih stvari.

Sustav predlaganja je u pripremi, kako bi stvari bile preglednije, automatiziranije i jednostavnije za pratiti. Čim bude u pogonu biti ćete izvješteni.

Hvala na razumjevanju.

Related Posts