Susret: GBB – OP KG9 i ATSC

Prijave počinju od sutra 12.06.2017. traju do 26.06.2017 do 18 sati,

Susret je limitiran na 60 sudionika
Prednost prijava imaju članice HASS-a

Prijave vršite pojedinačno imenom i prezimenom te na kojoj strani želite igrati na mail –  robi.alfa@gmail.com

Važećom prijavom smatrati će se ona iza koje stoji uplaćena kotizacija (potvrde o uplaćenoj kotizaciji možete slati na mail robi.alfa@gmail.com )

Svi oni koji se prijave i uplate kotizaciju za GBB i ANTP stječu popust na kotizaciju u iznosu od 10 Eura prilikom prijave na MILSIM susret  Op. OPFOR 2017: Bear’s Bearing u organizaciji DTI iz SLovenije  http://hass.hr/forum/index.php?topic=59808.0  ( od strane kluba dobit ćete potvrdu da ste sudjelovali na GBB i ANTP natjecanju, radi pravovremenog izdavanja potvrda molim da isto naznačite prilikom prijave za GBB i ANTP.)

Izgled sukobljenih strana

SNAGE KOALICIJE:
Uniforma maskirna donji i gornji dio ( košulje , maice ) na glavi boonie hat

SNAGE KARTELA:
jednobojne hlače ili traperice, maice i košulje bez maskirnog uzorka na glavi šilterice ili ništa

Kotizacija iznosi 100,00 kn po sudioniku,

u kotizaciji je uključeno: rekviziti, hrana, voda, piće, dio nagrade za ANTP

kotizaciju uplačujete na :

Ask Alfa
A. Stračevića 14, 10434 Strmec
IBAN: HR24248400811060308 74
s naznakom  ZA ANTP

u slučaju ne dolaska ili odustajanja kotizacija nije povratna.

Napomena,

na GBB susretu dozvoljeno je korištenje pištolja i revolvera te sačmarica

na ANTP dozvoljeno je korištenje GBB pištolja koje pokreće plin ili co2 ( ponesite po dva spremnika ) i replike jurišne puške i kratke strojnice.

OBVEZNA OPREMA ZA ANTP/ATSC:
– zaštitne naočale
– replika jurišne puške ili kratke strojnice
– Mid – low cap spremnici
– replika pištolja
– opasač ukoliko je na njemu futrola za pištolj
– borbeni prsluk sa đepovima za spremnike
ZABRANJENA SU NATJECATELJSKA OPREMA I SREDSTVA PO UZORU NA IDPA/IPSC NATJECANJA, TE ĆE NATJECATELJI KOJI SE SLUŽE TAKVOM OPREMOM BITI ZAMOLJENI DA ISTU UKLONE, A UKOLIKO ODBIJU BITI ĆE DISKVALIFICIRANI. TAKOĐER SU ZABRANJENI LASERI.
DOZVOLJENA JE ISKLJUČIVO VOJNO/POLICIJSKA OPREMA I SREDSTVA, TE LAMPE.
UKOLIKO NEKI NATJECATELJ NEMA NAVEDENU OPREMU A IMA SE ŽELJU NATJECATI, MOGUĆE JE OD ASK ALFA IZNAJMITI OPREMU I SREDSTVA POTREBNA ZA NATJECANJE (PO PROMOTIVNIM CIJENAMA), TE JE U PRIJAVI POTREBNO NAZNAČITI ŠTA OD OPREME TREBA.

 

PRIČA OP K9:
Novi sporazum potpisan nakon skidanja enbarga Kubi bio je prekretnica u borbi protiv narko kartela južne amerike. SAD je dobila još jednog saveznika i novu bazu za snage koalicije za borbu protiv južnoafričkih kartela.

Prva faza je bila novi združeni stožer u mjestu Santiago de Cuba, zahvaljujući novim znastvenim metodama i još nepoznatoj zemlji niknuo je i novi laboratorij u kojem se vodilo istraživanje genetske manipulacije .

Postojanje i otkrivanje takvog istog kompleksa u SAD izazvalo je buru u javnosti i prosvjede diljem zemlje. Usljedilo je gašenje istog i tajno preseljenje na novu lokaciju. Dvorac u šumama Kolumbije pokrajine Africana.

Naime, snage koalicije razvijale su serum koji bi bio primjenjiv na psima, korištenjem istog kod mladih pasa u nevjerojatno kratkom roku razvijalo se čulo sluha, njuha i čulo vida, a nuspojave su bile skoro zanemarive. Problem je nastajao kod primjene seruma na već odraslim psima koji su prošli obuku i bili spremni za rad; nuspojave su izazivale bjesnilo, deformacije i gubljenje kontrole nad istima.
Koalicijski naučnici su smatrali da je žrtva mala ako se poluči uspjeh u borbi protiv kartela.
Kako kažu u narodu, nevolja nikada ne dolazi sama, izvješća osmatrača i doušnika potvrđivala su da je kartel pokrenuo intenzivnu potragu za laboratorijem. Uz to u regiji su primjećeni i borci za prava životinja….

Potres i erupcija vulkana koji je pogodio pokrajinu Africana nje bio razarajući ali je napravio problem, koaliciske snage su izgubile svaki kontakt s laboratorijem, sateliti i avioni su bili bespomoćni radi dima i prašine koju je izbacio vulkan. Veza se prekinula i koalicija je pokrenula kaciju spašavanja.
Kartel je došao do informacija o približnoj poziciji laboratorija, te su poslali 100 tinjak boraca da nađu laboratorij, pokupe naučnike i serum te unište sve iza sebe. Njih nije služila sreća prilikom potresa i erupcija došlo je do odrona i ostali su na svega tridesetak boraca.
Borci za ljudska prava su otkrili laboratorij i počeli sa fotografiranjem istog kada su uhapšeni od strane osiguranja dvorca. U pokušaju bijega dvoje reportera je ubijeno, a dvoje zarobljeno odvedeno u pritvor.

Potres i erupcija nisu izazvali veliku štetu na starom dvorcu, ali su prekid struje i problemi sa elektronikom napravili loš posao. Neke od životinja su se oslobodile iz kaveza te napale osiguranje, zaraženi članovi osiguranja koji su ostali živi su dobili bjesnilo, preživjeli su pobjegli u šumu.

Nitko od strana nije znao što ih čeka u dvorcu…….

Airsoft klub Alfa