ROSIKA 6 – Wardenclyffe / 12.03. – 13.03.2016

Uspješna šestica  zagrebčana, susuret koji je u svakom nastavku donio osvježenje u samim misijama, koje su naizgled jednostavne uvlačile igrača u svoju priču nakon koje se uvijek iščekivao nastavak…..

 

Nakon što je vađenjem Rotundiofoliola iscrpljena i zadnja žila na Zemlji, koncesionari su se dali u preradu sirovine.
Ekološke udruge izašle su na teren kako bi utvrdile stanje okoliša nakon vrlo brzog iscrpljivanja sirovine iz površinskih slojeva.
Stanje na terenu je bilo zadovoljavajuće obzirom na količinu i intenzitet vađenja.
Provjerom lokacija nekoliko najvećih žila otkriveni su izvori energije. Besplatne energije…
Stručnjaci poslani na te lokacije ustanovili su da se energija može uskladištiti ukoliko se frekvencija na izvoru uskladi s energijom kolektora. Udaljenost kolektora od izvora nije bila bitna.
Kako su koncesije istekle, vlasti su predložile obnavljanje istih, ovog puta na izvore energije.
Kako se ne zna koliko će trajati ovaj fenomen, svi koncesionari su pohrlili na lokacije te počeli s prikupljanjem energije. Ono što se nije znalo u početku je da izvori odašilju energiju na nekoliko frekvencija te je potrebno uskladiti izvor s kolektorom.
U međuvremenu su se pojavili i akceleratori koji omogućavaju do 30 minuta bržeg prijenosa energije prije nego se pregriju te postanu neupotrebljivi. Nažalost i promjena frekvencije na akceleratoru izaziva pregrijavanje pa se mogu koristiti samo jednokratno na jednoj frekvenciji.
U strahu od zloupotrebe akceleratora, znanstvenici su ih sakrili u blizini izvora.

Više o samom susretu pročitajte na linku http://airsoft-zagreb.com/Rulebook.pdf