Redwood taktičke hlače

Uvod

Kada je riječ o opremi, jednako važnu ulogu kod modernog vojnika kao oružje i oprema, ima i uniforma. Ni airsoft nije iznimka u tom segmentu. Udobnost, pouzdanost i funkcionalnost su ključni elementi dobre, kvalitetne opreme te iste značajke traže i airsoft igrači.

Danas bacamo pogleda na jedan takav dio opreme te Vam predstavljamo Redwood taktičke hlače od Black Mountain Tactical.

Opis

Black Mountain Tactical je novi Poljski proizvođač odjeće koji je nedavno plasirao svoj prvi proizvod – Redwood taktičke hlače. Cilj tvrtke je zadovoljiti širok krug kupaca, kao što su kamperi, planinari, spasioci i oružane snage. U proizvodnom dijeli cilj im je izrađivati opremu koja će davati najbolje rezultate, bez obzira da li je riječ o poslu ili slobodnom vremenu. Njihovo znanje u izradi se isključivo temelji na iskustvu prikupljenu na spomenutim područjima te tako dostaviti krajnjem kupcu najbolji izbor proizvoda.

Rip-stop materijal također povećava izdržljivost od mogućeg oštećenja, dok široke i pojačane omče za remen mogu izdržati različite tipove remena sve do širine od 60 mm.

Na hlačama nalazimo dva nisko profilna, cargo, bočna džepa s preklopom koji se zatvara uz pomoć čička; dva prednja džepa s ojačanim rubom i dodatnim slojem materijala koji mogu izdržati nošenje različitih alata; dva prostrana stražnja džepa sa zatvaračima u kojima se mogu držati i dugačke spremnike (npr. za AK repliku); te ojačanja na koljenima.

Hlače su također dostupne u nekoliko boja – tan/desert, crne i u maskirnim varijacijama. Hlače su vrhunski napravljene do najsitnijih detalja, a 100% su dizajnirane i izrađene u Poljskoj.

eng_pl_Redwood-Tactical-Pants-Rip-Stop-Black-1152208915_8

Zaključak

Svaki airsofter, bez obzira koliko je uključen u hobi, trebao bi imati udobnu i kvalitetnu opremu kako bi dodatno uživao u igri. Redwood taktičke hlače su „must have“ dio opreme koji bi se trebao naći u ormaru, a naročito na terenu. Njihova izdrživost, uporabnost i dostupnost su odličan izbor za svakoga – od početnika do veterana.

Fight! Die. Respawn! Juraj Marković, predsjednik ASK Scorpions (HASS)

Pogledajte video recenziju na engleskom jeziku: