OP No Name For This Game No.2 – ASK S.A.T. Voćin (HASS)

Airsoft klub S.A.T. Voćin u suradnji s Sayeret Duvdevan organizira “OP No Name For This Game No.2”
SCENARI:
OP NNFDG part 2.
Nastavljamo tamo gdje smo stali….Iznenađeni žilavim otporom vojske i potisnuti njihovim protuudarom GDC (Global Defence Company) se povlači do nasipa brane. U bezizlaznoj su situaciji, nemaju vezu sa stožerom operacije, izgubili su kovčeg sa bojnim otrovom i vjeruju da ga se dočepala vojska. Posljednjim snagama uspostavljaju obranu brane i nasipa, padne li ona u ruke vojske i otvore li ventile biti će odsječeni…Osvoji li vojska branu ponovo će imati napajanje radiokomunikacijske antene i mogu dozvati toliko potrebnu pomoć. GDC shvaća da je ova pat situacija neizdrživa te pokreću plan B, pod svaku cijenu ovladati komunikacijskum tornjem, dozvati zračnu potporu i izvući se iz ovog pakla.
Vojska također ne miruje sve karte bacaju na ovladavanje branom, samo tako mogu ponovo pokrenuti komunikacijski toranj i javiti da je baza napadnuta i zatražiti pomoć. Vjeruju da je bojni otrov u rukama napadača i pd svaku cijenu žele spriječiti njegovo odnošenje….
PMC PRIMARNI ZADACI:
1. Ovladati komunikacijskim tornjem, spojiti uređaje i dozvati helikoptere za izvlačenje.
2. Prije izvlačenja uništiti toranj.
VOJSKA PRIMARNI ZADACI:
1. Ovladati branom, ponovo pokrenuti proizvodnju el. Enrgije i javiti da je baza napadnuta.
2. Braniti komunikacijski toranj. Budući da ni jedna strana ne zna gdje je kovčeg sa bojnim otrovom, točna lokacija otkriti će se u otređenom trenutku igre.
KOTIZACIJA 50 KN
Prijaviti do 12.11.2017
IME/NADIMAK, KLUB/TIM, VOJKSA/PMS
Prijave inbox : Nikola Subota : https://www.facebook.com/nikola.subota?fref=ts
Mario Perkovac:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100013601911437&fref=ts