OP CHERNOBYL

Vrijeme radnje: alternativna postapokalipitčna današnjica
Mjesto radnje: Chernobyl
Broj sudionika: 150-170

Strane: čuvari nuklearke (tematski, komplet uniforma), pljačkasi (tematski, isključivo civilna odjeća i taktički prsluci, postapokalitična), seljani (tematski, civilna odjeća, postapokaliptična, određuje organizator) i x-strana (određuje organizator)

28.4.1986. dogodila se eksplozija koja je uništila tri od četiri reaktora u »Memorijalnoj elektrani Vladimir Iljič Lenjin« odnosno takozvanoj Černobilskoj nuklearnoj elektrani. Plan obrane i evakucije nuklearne elektrane otišao je u potpuno krivom smjeru te je većina naseljenih okolnih mjesta postala jedna velika kontaminirana zona, a kako se u tom trenutku nije snašla ni kompletna politička elita u svijetu, razmjeri ove katastofe poprimili su globalne razmjere.
Pljačke, palež i anarhija vladali su tridesetak godina po cijelom svijetu, dok je okolica nuklearke netaknuta i pojavljuju se čudne anomalije.
2016. vlast u SAD-u preuzima general Jon Snowlike te se ponovo počinje vraćati red po čitavom svijetu. Uspostavljen je vojni režim i novooformljena vojska poslana je u nuklearke diljem svijeta, pa tako i u Chernobyl. Iako je područje oko Chernobyla bilo kontaminirano i velika masovna grobnica za okolne stanovnike gradova i sela na tom području su ostali živjeti oni na koje radijacija nije imala nikakvog utjecaja (!?).
Osim lutajućih seljaka, novopridošle vojske i cudnih anomalija pojavili su se i pljačkasi, pod vodstvom samoprozvanog generala Vladimira Timura, u potrazi za radioaktivnim materijalom, za izradu bombe s kojom bi ubili generala Snowlikea i ponovo uveli anarhiju.

Hodogram susreta:
Subota
17:00 -19:00 – okupljanje sudionika pred seoskim domom u Velikom Trojstvu
od 19:00 – prigodni party u obližnjem kafiću (tko želi…)
Svi koji dođu u subotu imat će osiguran smještaj – ponesti vreće za spavanje!

Nedjelja
7:30 – 8:45 – okupljanje i opremanje sudionika u Paulovcu
9:00 – početak susreta
19:00 – završetak susreta
19:30 – debrifing, večera, druženje

Službene prijave započinju od danas i mogu se obavljati putem FB poruka (ASK Scorpions) i e-maila (askscorpions@gmail.com). Prijava MORA sadržavati: naziv tima/kluba/udruge, imena i prezimena prijavljenih (godina rođenja), te željenu stranu.

Iznos kotizacije: 110 kn (do 18.11.2016.), na dan susreta 160 kn.

Podatci za uplatu:
ASK SCORPIONS
Velika Trnava 43a, Hercegovac
IBAN: HR4424020061100688403
U opis plaćanja upisati: NAZIV KLUBA I BROJ UPLATA