Kao što je i najavljivano, održana je prezentacija airsoft natjecanja u taktičkom pucanju/ANTP. Samom događaju nazočilo je 40-tak airsoftera iz Zagreba, Bjelovara, Čakovca, Karlovca, Ivanić Grada, Velike Gorice… Napravljene su tri staze za kategorije, pištolj, puška i snajper.  Ovo nije bilo klasično natjecanje već prezentacija instruktora ANTP-a , kao i sama ideja natjecanja, opisi staza, meta i pravila.

Nakon kratkog govora organizatora napravljena je podjela u dvije grupe, koje su nakon toga pristupile poligonima uz vodstvo ANTP instruktora.

DSC_3436

U kategorriji pištolj najbolja vremena su imali:

1. Marko Lacković—–17.18 sec
2. Davor Mikola——–18.65 sec
3. Dražen Merkeš——21.05 sec

U kategoriji puška najbolja vremena imali su:

1. Davor Mikola———19.75 sec
2. Nikola Koprivica—–20.38 sec
3. Tin Batula————20.96 sec

Za kategoriju snajper, je nažalost bilo prisutno dvoje igrača, isti su prošli poligon nekoliko puta, izjavili su da je poligon zanimljiv i težak te da bi ubuduće bilo dobro kada bi se za istu kategoriju prijavilo više natjecatelja.

Samo natjecanje kao i druženje završili su kasno popodne uz nezaobilazan roštilj. Nadamo se da će na sljedećem događaju te vrste prisustvovati više airsoftera, samim izjavama igrača zaključak je da smo na dobrom putu, mjesta za poboljšanja i promjene ima, neke će se izvršiti do sljedećeg natjecanja, u prpremi je liga te državno natjecanje, ali o tome nekom drugom prilikom.

Pozz i vidimo se na terenu!

Related Posts