06.07.2013. na terenu Ask Alfa odigrao se jedini GBB susret u Hrvata u organizaciji Ask Alfa sada već dugu godinu za redom. Nakon istog održano je i prvo službeno natjecanje u ANTP- Airsoft natjecanje u taktičkom pucanju /ATSC – airsoft tactical shooting competition.

Ovim putem se zahvaljujemo našim sponzorima na vrijednim nagradama za najbolje natjecatelje  WWW.HRISTO.HR i WWW.SPAR-TAC.COM

Na poligonu imena BANK OFFICE  koji se sastojao od tri pucačke pozicije te od ukupno 10 poper meta. Prva pucačka pozicija nalazila se za stolom s replikom koja se nalazila na stolu. Natjecatelj je na znak suca repetirao repliku te iz sjedeće pozicije morao eliminirati 4 poper mete, nakon toga je krenuo prema pozicijama 2 i 3. Na poziciji 2 nalazile su se tri poper mete jedna ispred natjecatelja  a dvije koje su se morale eliminirat kroz prozorčić na zidu poligona. Treća pozicija bila je sastavljena od također tri poper mete koje su se morale eliminirati kroz prozor u nutar poligona.  Na natjecanje je izašlo 22 natjecatelja koji su postigli sljedeća vremena.

1 natjecanje

DSCN0884

DSC_3759

Related Posts