DOBROVOLJNO DARIVANJE KRVI!

Hrvatski Crveni križ/Croatian Red Cross (Sveta Nedelja, Samobor, Stupnik) će u srijedu 13.12.2017. u prostorijama ‘Sportskog centra Sveta Nedelja’ organizirati DOBROVOLJNO DARIVANJE KRVI!

u cijelu akciju uključili su se Hrvatski airsoft savez i Ask Alfa, te pozivaju sve svoje članove kao i sve ostale  airsoftere iz Zagreba i okolice da se priključe ovom projektu. ( kako bi se moglo organizirati dovoljno ekipa iz HCK da se prijavite porukom ili javite na broj koji je naveden za pojednačno, za grupno šaljite samo broj ljudi koji će doći i ime kluba/tima) Hvala na razumjevanju,

Pod motom ‘ I TVOJA KAP POMAŽE ŽIVOT TKATI’ pozivaju se svi darivatelji da nam se pridruže.

Darivanje krvi će se održavati u periodu od 13 sati do 18 sati.

Za sve informacije kontaktirajte nas na broj telefona: 00385 91 3335 435.

Sportski Centar Sveta Nedelja po prvi puta će biti domaćin ovom humanom događaju.

Kako do nas:

Centar se smjestio na adresi Dr. Franje Tuđmana 8, (BETONKA, iza benzinske pumpe ‘PETROL’, ex EKO BENZ
Silazak s autoceste Zagreb – Bregana , izlaz Sveta Nedelja, SC se nalazi desno na skretanju.)

Uprava centra poziva sve stanovnike Samobora, Svete Nedelje, a prije svega i sve sportaše rekreativce koji koriste usluge centra da daruju svoju krv! Hrvatski Crveni križ – utemeljitelj dobrovoljnog davanja krvi u Republici Hrvatskoj, promiče dobrovoljno davanje krvi, organizira i provodi akcije davanja krvi, okuplja davatelje, dodjeljuje priznanja sukladno Pravilniku o priznanjima Hrvatskog Crvenog križa u svrhu društvenog vrednovanja davatelja krvi, vodi brigu i evidenciju o davateljima krvi te izdaje potrebne potvrde.