Cibalia Airsoft Expo 2018

U srpnju nas čeka izvanredan događaj Cibalia Airsoft Expo 2018 u organizaciji AU Krpelji Vinkovci.
Više informacija pročitajte u ovoj objavi i na samim stranicama događaja. Cibalia Airsoft Expo uskoro i na našem portalu.

UVODNE INFORMACIJE
Cibalia Airsoft Expo 2018 je ambiciozan projekt na kojemu zajedno rade svi članovi Airsoft udruge Krpelji Vinkovci. Vjerujemo kako će ovaj događaj zauzeti mjesto u kalendaru događanja u Republici Hrvatskoj tako i u regiji, te jedog dana dobiti međunarodni karatker. Već smo neko vrijeme u fazi planiranja, tako da vas možemo upoznati sa nekim početnim detaljima.

Cibalia Airsoft Expo 2018 ne bi bio samo sajam za prodavatelje airsoft opreme, već bi ujedinio razne airsoft aktivnosti pod jedan veliki događaj. Cibalia Airsoft Expo 2018 zapravo povezuje različite događaje koji se odvijaju istodobno, dajući airsofterima iz raznih dijelova Republike Hrvatske i regije izbor u kojoj će aktivnosti zajedno sa svojim airsoft timom ili samostalno sudjelovati.

Cibalia Airsoft Expo 2018 će se odvijati u Vinkovcima i to perzentacija airsofta i airsoft tribina, dok će se airsoft taktičko streljaštvo i jednodnevni milsim susret održati u Cerni. Program donosimo u nastavku:

DATUMI I VREMENA
Subota 14. srpnja 2018.
10.00h – prezentacija airsofta
14.00h – airsoft tribina
17.00h – airsoft taktičko streljaštvo
20.00h – grill party

Nedjelja 15. srpnja 2018.
08.00h – jednodnevni milsim susret

Nadamo se kako će nam airsoft timovi, klubovi, udruge i pojedinci iz Republike Hrvatske i regije, a isto tako i prodavatelji airsoft opreme dati podršku svojim sudjelovanjem. Ako želite sudjelovati u Cibalia Airsoft Expo-u 2018, a prije donošenja odluke o sudjelovanju pratite organizatore na Facebook stranici Cibalia Airsoft Expo 2018. Nakon što svi detalji biti usklađeni aktivirati ćemo i web stranicu sa svim informacijama

KONTAKT
Opća pitanja: info@aukrpeklji.hr
Partneri i tvrtke: partners@aukrpelji.hr
Telefon: dostupno od 1. srpnja 2018., molimo vas da do tada koristite e-poštu
Nadamo se da ćemo se vidjeti ovog ljeta u Vinkovcima!