ASK Alfa vas poziva na GBB i ANTP

PRIČA:

Svjetski rat koji su izazvala dvojica prepucavajuči se čiji je veći rezultirao je opustošenom zemljom, mrtvima, uništenom prirodom i velikim djelom zemlje koja nije pogodna kako za život tako i za kretanje po istoj bez zaštitne opreme.

Najveći problem ljudi koji su uspijeli preživjeti i sakriti se u izoliranim djelovima je bio nestašica pitke vode. Naravno vojni i civilni znastvenici pokušavaju pronaći izvore pitke vode. Nakon nekog vremena ustanovljeno je da u predjelima koji su bili bogati vodom postoje krhki podzemni omotači unutar kojih se nalazi čista voda. Na jednoj poziciji vojska je vršila istraživanje sonarom kako pronaći te đepove s vodom prilikom čega je došlo do potresa i eksplozije te istjecanja vrlo otrovnog plina i izbacivanja u zrak kondenzata koji je nagrizao sve oko sebe.

Sama eksplozija i podrhtavanje tla zbog rada sonara stvorilo je i razne pukotine iz kojih je diljem područja iz utobe zemlje izbačena velike količina kristaliziranih čahura koje su bile ispunjene pitkom vodom. Nakon što je djelovanje svih ugroza na terenu oslabilo vojska je uputila u zonu svoj istraživački tim, posljednaj njihova poruka je da su se u blizini istog pozicionirale i civilne snage koje su dobro naoružane.

Bitka za vodu je počela……..

Datum: 1.7.2018.

Mjesto: dvorac Kerestinec

ANTP / ATSC je streljački sport, koji koristi praktičnu airsoft postojeću opremu, uključujući stvarna propisana ograničenja snage i konstrukcije replika, pri riješavanju simuliranih „stvarnih“ ili izmišljenih samo-obrambenih scenarija.
ANTP / ATSC natjecanja ne dozvoljavaju korištenje profesionalne „ natjecateljske“ airsoft opreme, futrola / holstera, replika ili punjača spremnika / loader-a. Natjecanje zahtjeva isključivo svakodnevne airsoft replike oružja koje se koriste na regularnim airsoft susretima i koje je usklađeno sa postojećim pravilima HASS-a.
Glavni cilj ANTP / ATSC-a je testirati sposobnosti i mogućnosti pojedinca koji se natječe, a ne opreme i replike, koje ovise isključivo o količini uloženog novca.
Na ovaj način svakome sa airsoft replikom omogućava se podjednaka šansa kao natjecatelju bez dodatnog hendikepa.

Datum: 1.7.2018.

Mjesto: dvorac Kerestinec – 1. krug natjecanja