2. sajam airsofta

Airsoft Klub C.A.T Bjelovar i AU Oposum iz Bjelovara u susradnji sa Turističkom Zajednicom Bilogora Bjelovar organiziraju drugi Airsoft Sajam u Gradu Bjelovaru!

O izlagačima:

Airsoft klub C.A.T Bjelovar koji je osnovan u Srpnju 2015 godine od nekolicine zaljubljenika u Airsoft . U Siječnju 2016 godine postajemo punopravna članica HASS-a.
Organizatori smo serijala susreta pod nazivom No Man’s Land.
Glavni ciljevi kluba su poticanje motoričkih i psihičkih vještina svakog člana i ljubav prema prirodi i ovom prekrasnom sportu.
Trenutno brojimo 14 članova i 1 regruta.

AU OPOSUM iz Bjelovara, osnovani su u Studenom 2006 godine i kao jedan od naj starijih klubova u Republici Hrvatskoj sudjeluju u osnivanju HASS-a.

Susret koji organiziraju pod nazivom : SKOK, ove godine če im to biti 8

Klub čine bivši i aktivni pripandnici MUP-a i HV, ljudi želnji boravka u prirodi,razvijanja i povečanja svojih motoričkih,taktičkih i psiholoških sposobnosti
Trenutno broje 15 članova.

Airsoft klub Scorpions osnovan u Siječnju 2014. godine sa sjedištem u Velikoj Trnavi, općina Hercegovac.U Siječnju 2015 godine postaju članica Hrvatskog Airsoft saveza

Susreti koje organiziraju pod nazivom :
OP Chernobyl

Osnovni cilj kluba je bavljenje i promoviranje airsofta kao sporta, zabava, druženje i fair play.
Klub trenutno broji 21 redovnih članova, 1 pripravnika i 9 počasnih članova.

Na 2 Airsoft sajmu predstaviti če nam se i Hrvatski airsoft savez koji trenutno broji 20 članica.

Hrvatski airsoft savez je savez udruga koje se bave airsoftom, a koje kao ciljeve svojih udruga imaju razvoj i napredak airsofta u RH, afirmaciju aktivnosti u široj društvenoj populaciji, te naposljetku afirmaciji airsoft aktivnosti kao nečeg pozitivnog, korisnog i zanimljivog.

AU PODRAVINA , osnovani su u travnju 2012 godine u Koprivnici,a punopravna članica HASS-a postaju u Srpnju 2013 godine

Susret koji organiziraju več 3 godine: OP Nettle

Airsoft Udruga Podravina nastala je idejom nekolicine entuzijasta i zaljubljenika u airsoft koji su kroz svoje više godišnje bavljenje ovom aktivnošću, airsoft počeli doživljavati kao nešto više od vikend napucavanja, te u želji da u airsoftu i kroz airsoft ostvare nešto više odlučili otvoriti vlastitu udrugu sa nekim svojim kriterijima, a pri tome poštivajući sva pravila HASS-a te pozitivnog razvoja airsofta na Hrvatskoj airsoft sceni.
Trenutno broje: 40 članova.

ASK ALFA iz Zagreba
Stvoren je da članovima pruži uživanje i zadovoljstvo u igri zvanoj Airsoft. Ime kluba je preuzeto od legendarne jedinice specijalne policije Alfa čiji je pripadnik i osnivač kluba. Airsoft klub Alfa osnovana je 01.08.2011 godine u gradu Sveta Nedelja između Samobora i Zagreba.
Klub je punopravna članica HASS-a od 20.12.2011 godine.
Unutar kluba se nalaze aktivni i umirovljeni djelatnici MUP-a, MORH-a i civila raznih zanimanja..
Većina članova se bavi airsoftom 9 godina od 2007g. , a sudjelovali su na preko 60-tak susreta u RH i inozemstvu.
Klub je jedan od idejnih začetnika i nositelja ANTP-a ( airsoft natjecanja u taktičkom pucanju) .
Trenutno brojno stanje kluba je 11 članova.

ASK ZAGREB
Djeluju od veljače 2006. godine. Prvi susret odradila su prva četiri člana kluba 9. travnja iste godine u Marči na kojem je još prisustvovalo oko 30 igrača iz ostalih klubova. Taj isti datum je postavljen kao i službeni osnutak udruge Airsoft Klub Zagreb. To su bili i sami početci airsofta u Hrvatskoj. Klub sada broji 17 članova, te je prisustvovao na više od 90 susreta u Hrvatskoj i Europi.

Klub je MILSIM orijentiran, što znači da većinom teži što preciznijim oponašanjem i praćenjem vojnih taktika, te primjeni istih na treninzima i susretima koji su na isti način koncipirani.

Airsoft Klub Zagreb potiče 100% timsku igru i druženje. U ožujku 2009. osnovan je Hrvatski airsoft savez (HASS), pri čemu je ASK Zagreb bio jedan od klubova osnivača. Kroz rad saveza, klub neprekidno radi na poboljšanju kvalitete igre i promiče airsoft kao hobi s nadom da bi u budućnosti mogao biti priznat i kao sport.

AU RIS
Dijeluju na području Ivanić Grada, Kloštar Ivanića i Križa. Iako službeno registrirana tek u prosincu 2005. godine, airsoft udruga RIS djeluje aktivno od samih početaka airsofta u Hrvatskoj od 15.siječnja 2005. godine, (ovaj datum uzimamo kao početak organiziranog djelovanja Udruge).

Jedna je od osnivača HASS-a uz Airsoft klub Oposume, ASK Zagreb i Airsoft klub Zrinski. Sudjelovala je skoro pa na svim većim i manjim eventima od pojave Airsofta u Hrvatskoj. Udruga broji osam aktivnih članova koji redovito treniraju i nadopunjavaju svoje vještine tokom cijele godine.

ASK Legionari
Osnovani su 2013. godine, a registrira kao udruga sa sportskom djelatnošću 2014 god.

Većina članova u Airsoftu je aktivna više od 7.godina.
Raspolažu sa velikim iskustvom u Airsoftu.
Klub trenutno broji 18 članova