AIRSOFT NATJECANJE U TAKTIČKOM PUCANJU – ANTP – U ORGANIZACIJI AIRSOFT UDRUGA PODRAVINA – KOPRIVNICA

AIRSOFT NATJECANJE U TAKTIČKOM PUCANJU – ANTP – U ORGANIZACIJI AIRSOFT UDRUGA PODRAVINA – KOPRIVNICA

Airsoft udruga Podravina Vas poziva na svoje sedmo po redu ATSC/ANTP natjecanje dana 29.08.2021. s početkom u 11h. Natjecanje će se održati na 4 poligona po sistemu da svi natjecatelji prolaze tri poligona te prvih 10 ili 5 natjecatelja, ovisno o broju prijavljenih, s najboljim vremenima idu u finale. Finale će se održati na finalnom poligonu koji će sadržavati elemente sva tri kvalifikacijska poligona. Natjecatelji će prije natjecanja dobiti pravila poligona te će prije pristupanja poligonu proći vizualno iste. Za prva tri mjesta se dodjeljuju diplome i medalje, te nagrade od najvrijednije na niže. Na samom mjestu natjecanja će biti označeno i uređeno mjesto za upucavanje replika i pripremanje natjecatelja za natjecanje.

MJESTO ODRŽAVANJA NATJECANJA: Koprivnica

SPONZORI NATJECANJA I NAGRADNOG FONDA: GearUp shop, Hunter & KŽ, Leatherman / Ledlenser, Harbor Hill, Spartac oprema, Gearskin

DATUM: 29.08.2021. nedjelja

VRIJEME:

09:00 okupljanje i opremanje
10:00 prijave i upoznavanje sa poligonima i pravilima
11:00 početak natjecanja. Predviđeno trajanje natjecanja nije definirano jer ovisi o broju prijavljenih natjecatelja.

KOTIZACIJA: 120kn (u kotizaciju uključen jedno piće i jedan obrok)

UPLATA KOTIZACIJE NA:AIRSOFT UDRUGA PODRAVINA
ZAGREBAČKA BANKA d.d.
IBAN: HR6823600001102278143PRIJAVE I UPLATA KOTIZACIJA: do 26.08.2021.

Prijava mora sadržavati: ime i prezime, klub ili freelancer te godina rođenja.

NAPOMENA: natjecat se mogu i igrači od 14 – 18 godina uz prethodnu suglasnost roditelja i potpisanu izjavu o oslobađanju od odgovornosti AU Podravina.
Prijave na: EMAIL: info@au-podravina.hr ili 091/541-9007 OBVEZNA OPREMA:- zaštitne naočale
– replika jurišne puške ili kratke strojnice
– Mid – low cap spremnici
– replika pištolja
– opasač ukoliko je na njemu futrola za pištolj
– borbeni prsluk sa džepovima za spremnike – OBAVEZNO
!!!!! LASERI su DOZVOLJENI !!!!!

ZABRANJENA SU NATJECATELJSKA OPREMA I SREDSTVA PO UZORU NA IDPA/IPSC NATJECANJA, TE ĆE NATJECATELJI KOJI SE SLUŽE TAKVOM OPREMOM BITI ZAMOLJENI DA ISTU UKLONE, A UKOLIKO ODBIJU BITI ĆE DISKVALIFICIRANI. DOZVOLJENA JE ISKLJUČIVO VOJNO/POLICIJSKA OPREMA I SREDSTVA, TE LAMPE ODNOSNO NJIHOVE REPLIKE.UKOLIKO NEKI NATJECATELJ NEMA NAVEDENU OPREMU A IMA SE ŽELJU NATJECATI, MOGUĆE JE OD AU PODRAVINA IZNAJMITI OPREMU I SREDSTVA POTREBNA ZA NATJECANJE (PO PROMOTIVNIM CIJENAMA), TE JE U PRIJAVI POTREBNO NAZNAČITI ŠTA OD OPREME TREBA.SUKLADNO COVID 19 OKOLNOSTIMA SVI SUDIONICI SU SE DUŽNI PRIDRŽAVATI PREPORUKA I ODLUKA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE TE ĆE ORGANIZATOR UČINITI SVE POTREBNE PREVENTIVNE MJERE U SVRHU SPREČAVANJA ŠIRENJA PANDEMIJE. S OBZIROM DA SE NATJECANJE ODRŽAVA PRETEŽITO NA OTVORENOM I DA SE NE OČEKUJE BROJ LJUDI VEĆI OD 100, DOVOLJNO JE UZ ČESTU DEZINFEKCIJU RUKU ODRŽAVANJE SOCIJALNE DISTANCE PREMA UPUTAMA STOŽERA CZ. ZA SVA PITANJA STOJIMO NA RASPOLAGANJU.