Autor Tema: GEARSKIN BY GEAR UP SHOP  (Posjeta: 13266 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline GearUp Shop

  • Moderator
  • Skupnik
  • *
  • Postova: 53
  • Karma: +0/-0
  • https://gearupshop.eu/
GEARSKIN BY GEAR UP SHOP
« u: 27. Svi 2019. 16:46:00 »
GEARSKIN


Danas smo odluèili pobliže vam predstavit Gearskin.

Iako Gearskin postoji nešto više od 5 godina, još uvijek nije dovoljno zastupljen na našem tržištu koliko bi zapravo trebao biti.

Jedan razlog tome je da je naše tržište specifièno i nije uvijek otvoreno za nove proizvode a drugi je da nije u potpunosti shvaæena širina primjene ovog proizvoda.

Pa krenimo onda redom.

Što je to zapravo Gearskin?

Gearskin je samoljepljiva, višekratna i multi upotrebljiva tkanina sa svojstvima koja odbijaju vodu, prljavštinu, masnoæe, kiselinu, takoðer odbija i IR zrake. Izraðena  je prema vojnim standardima a upotrebljiva je u svakodnevnom životu. Prijanjanja na sve vrste površina i lako se s njih uklanja bez ostavljanja tragova ljepila. Ljepilo koje se nalazi u Gearskinu ima svojstvo dozrijevanja, stoga što je duže Gearskin na nekoj podlozi to æe ga biti teže ukloniti s nje, ali ne i ne moguæe.
Lako se oblikuje i izrezuje prema potrebi odnosno podlozi na koju æe se aplicirati.

Proizvod je u potpunosti siguran za okoliš i ljudsko zdravlje a to potvrðuje i Oeko-Tex 100 Class II certifikat

Gearskin ima široku primjenu te je zbog svojih svojstava osim u vojnoj i policijskoj primjeni za dodavanje kamuflaže opremi, našao je svoju primjenu i u službama poput Gorske službe spašavanja ali i u medicinskoj službi. Takoðer primjena mu je široka i u svakodnevnoj upotrebi na predmetima koje želimo oživjeti ili im dodati neku novu estetsku notu u svom personaliziranom „štihu“. Pokazao se odlièan i za popravak odjeæe ili prikrivanje ošteæenja na opremi i predmetima koje koristimo.

Gearskin je svakako proizvod kojeg bi svaki profesionalac ili outdoor avanturista trebao uzet u obzir jer prije ili kasnije æete uvidjeti da je njegova primjena i više nego „šarolika“.

Da ne bi sve ostalo na rijeèima predstavljamo vam galeriju primjene Gearskina sa stranice proizvoðaèa ali i nešto naših predmeta i primjena gdje smo ukljuèili ovaj fenomenalan proizvod.

Takoðer detaljnije o ovom proizvodu možete pronaæi i na stranici proizvoðaèa: www.gearskin.eu a od danas Gearskin potražite i u GearUp shopu po još povoljnijoj cijeni.

https://gearupshop.eu/kategorija/gearskin/
































Posjetite nas na našoj web-shop stranici -

https://gearupshop.eu/

FACEBOOK STRANICA:

https://www.facebook.com/gearupshop.eu/

INSTAGRAM:

https://www.instagram.com/gearupshop.eu/

EMAIL:

info@gearupshop.eu

Mobitel: +385916029342

Telefon: +38548480216