Hrvatski Airsoft Savez

Nema Novih Postova Raspored susreta

Rasporedi susreta za kalendarsku godinu

7 Odgovora
2 Tema

Zadnji post od thejuraj01
u Odg: RASPORED SUSRETA ZA...
u 07. Vel 2020. 12:06:40

Registrirani oglašivači

Nema Novih Postova Alpha Army Shop

Alpha Army Shop – Airsoft , sad već poznato ime u svijetu Airsoft okruženju. Naša misija je ponuditi našim kupcima sve što im je potrebno za airsoft po najboljoj cijeni i kvaliteti. Alpha Army Shop – Airsoft ne prodaje samo replike i pribor za igru, to je prije svega strast koja nas ujedinjuje i omogućava nam poboljšati kvalitetu naših usluga. Pratimo novitete i potrebe kupaca te u suradnji i sugestijama igraća pokušavamo biti što kvalitetni i pristupačniji, kako bi proširili naš asortiman i pružili što bolju ponudu našim kupcima. Naši zaposlenici su pravi Airsoft entuzijasti, oružari s dugogodišnjim iskustvom, bivši vojnici, policajci, i ljubitelji vojne tehnologije. Profesionalno će vam pomoći kad želite odabrati svoju opremu te sa svojim znanjem i iskustvom odabrati za vas najbolju opciju. Alpha Army Tim bira replike koje će zadovoljiti sve igraće Airsofta po cijeni i kvaliteti, te ista tako pazimo da sigurnosna oprema uvijek bude što kvalitetnija i od provjerenih proizvođača (sigurnost na prvom mjestu) . Sve „nove" replike prolaze potpunu i detaljnu provjeru prije nego što se pošalju našim kupcima. Veselimo se susretu u našem dućanu Alpha Army Tim

Moderator: Alpha Army Shop

10 Odgovora
6 Tema

Zadnji post od Alpha Army Shop
u Odg: SPREMNICI
u 01. Lip 2020. 14:17:13

Nema Novih Postova GearUp Shop

GearUp trgovina dio je trgovačkog društva LineUp d.o.o., koje je nastalo na dugogodišnjem vojnom, airsoft i outdoor iskustvu vlasnika koji kroz trgovinu, uvoz i potencijalnu proizvodnju želi proširiti ponudu u navedenim segmentima na hrvatskom, regionalnom i europskom tržištu. Želja nam je da kroz kvalitetno partnerstvo plasiramo proizvode iz naše domene na hrvatsko i europsko tržište.

Moderator: GearUp Shop

52 Odgovora
52 Tema

Zadnji post od GearUp Shop
u LEATHERMAN PROLJETNA AKC...
u 04. Lip 2020. 14:27:13

Nema Novih Postova Hunter & KŽ

Poduzeće Hunter & KŽ osnovano je 1991 g. Aktivno je počelo s poslovanjem 1996 g. kao prvo poduzeće za prodaju zračnog, signalnog i startnog oružja putem prezentacijske i kataloške prodaje. U sklopu tvrtke nalazi se poslovno - izložbeni prostor na adresi Nikole Tomašića 4, Zagreb. Uz prodaju zračnog, vatrenog i tetivnog oružja Hunter & KŽ nudi i servis istog oružja.

1 Odgovora
1 Tema

Zadnji post od thejuraj01
u Web-shop
u 18. Svi 2020. 07:50:56

  • Nema Novih Postova
  • Rubrika Preusmjerenja

Airsoft Hrvatska Forum - Info Centar

Statistika Foruma Statistika Foruma

13.623 Postova u 756 Tema od 282 Članova. Najnoviji Član: Stjepan
Najnoviji Post: "LEATHERMAN PROLJETNA AKC..." ( 04. Lip 2020. 14:27:13 )
Najnoviji Postovi

Korisnika online Korisnika online

7 Gostiju, 0 Korisnika

Najviše Online Danas: 15. Najviše Online Ikada: 395 (05. Stu 2019. 19:46:22)